ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ- ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΩΝ- ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου σήμανε η επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πεντέλης υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους η καινούρια χρονιά όχι μόνο να δώσει τα βασικά και αυτονόητα της ζωής μας, οικογενειακή γαλήνη, κοινωνική ηρεμία, ειρήνη, υγεία στα παιδιά και τα εγγόνια μας και σε κάθε έναν από εμάς, αλλά και να βελτιώσουμε τη ζωή μας και την κοινωνία μας για ένα καλύτερο αύριο γυρίζοντας σελίδα στο 2019.

Επίσης ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες του προγράμματος για την ανιδιοτελή προσφορά τους, την Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Παναγιώτη Μούστρη για τη λειτουργία τους και τον συντονισμό των εκδηλώσεων.

Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα πλαισιώθηκε από την Φιλαρμονική του Δήμου, τη Χορωδία του Β΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων «ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ» και τη μουσική συναυλία των Αναστασία και Χάρη Αβραμίδη με την τεχνική υποστήριξη του Αβραάμ Αβραμίδη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Φώτης Χρυσικός, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Βιλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τίτσα Κυβέλου, Κώστας Τζουμάκας, Βλάσσης Σιώμος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Γιώργος Μαγιάτης, Νίκος Δροσάτος, Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β, Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ κος Δημήτρης Τζαμτζής, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *