ΤΑ “ΚΟΜΑΝΤΟ” ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Οι άνθρωποι που ανεξαρτήτως καιρού και συνθηκών, αυτοί που και σε γιορτές και αργίες βρίσκονται  στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στο Δήμο, έκοψαν την πίτα τους.

Με ευχές για Υγεία και Εργασία, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Αυλήτης έκοψαν  την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, σε κοσμική ταβέρνα της πόλης, παρουσία των Αντιδημάρχων Αχιλλέα Κουρέπη και Ζέτης Κασιμάτη καθώς και Δημοτικών Συμβούλων.

Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Ι.Ν. Αγίου Λουκά Αδαμών Κηφισιάς.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διοικητής Α.Τ Κηφισιάς Λάμπρος Κουκούλης, ο Διοικητής Ασφαλείας Τ.Α. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και ο Υποδιοικητής Ασφαλείας, Αστυνόμος Β’, Κωνσταντίνος Μιχάλης, ο Διοικητής 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, και ο επιπυραγός Απόστολος Φλώρος,  ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων  του Δήμου μας Παναγιώτης Μαρκοζάνες καθώς και  Διευθυντές και Προϊστάμενοι Υπηρεσιών του Δήμου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Θωμάκος, μετά τις εορταστικές ευχές του, ευχαρίστησε το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία και Ασφάλεια για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς. Συνεχάρη, επίσης, τους εργαζόμενους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας για την επιχειρησιακή ετοιμότητα  που επιδεικνύουν καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου στην αντιμετώπιση των ακραίων φυσικών φαινομένων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *