ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΥΞΗΣΗ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη και σε συνέχεια ενεργειών του για το σχετικό θέμα πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Απριλίου 2018 σύσκεψη για το θέμα της ασφάλειας των πολιτών, με αφορμή τη συνεχή αύξηση των ληστειών και των διαρρήξεων στο Δήμο.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε η στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος, η ανάγκη εποχούμενης περιπολίας του Α.Τ. Πεντέλης επί 24ωρου βάσεως εντός των ορίων του Δήμου και η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου με Αξιωματικό Υπηρεσίας με το οποίο οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο σε περίπτωση ανάγκης στα τηλέφωνα 210 8104750 (Α.Τ. Μελισσίων) και  210 6391500 (Υποδιεύθυνση Τάξεως Βορειοανατολικής  Αττικής).

Στη  σύσκεψη συμμετείχαν ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Ελευθέριος Κιτσούλης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Μιχάλης Κολιός, η πρώην Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κα Γκρέϊς Γιαμουγιάννη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης κα Χρυσούλα Σουτάδη Καπράλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Σταύρος Λεμπετσόγλου, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Παντελής, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής κ. Ιωάννης Λασπάς, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης κ. Παναγιώτης Καλοπήτας,  ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης κ. Γιώργος Τζατζάκης, ο υπαστυνόμος της Ασφάλειας Πεντέλης κ. Φώτης Μαραζιώτης και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Αναστάσιος Χριστίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *