ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ”

Κατηγορίες κατά του Δημάρχου Πεντέλης Δ. Στεργίου-Καψάλη εξαπολύει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Συμπολιτεία”, του Μανώλη Γραφάκου, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου “100 χρόνια Μελίσσια”.

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση Στεργίου για ακόμα μια φορά αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο.

Ο  Δήμαρχος,  που επικαλείται την διαφάνεια και την νομιμότητα, που μετέρχεται όλων των μέσων για την προβολή του, που δεν διστάζει να ρίχνει λάσπη στους πολιτικούς αντιπάλους του, που χρησιμοποιεί το δημόσιο χρήμα για την προβολή του, που 7 χρόνια δεν έκανε ένα έργο πνοής στην πόλη μας, έδειξε για μια ακόμα φορά το αληθινό του πρόσωπο.

Παράνομα και χωρίς να τηρηθεί  καμία νόμιμη διαδικασία, μέσω του ΟΠΑΘ, προχώρησε στην έκδοση ενός βιβλίου με τον τίτλο «100 χρόνια ΜΕΛΙΣΣΙΑ», για λόγους  αποκλειστικής και μόνο προβολής του.

Την ώρα που το βιβλίο έχει ήδη εκδοθεί  και κυκλοφορεί  στους χώρους του ΟΠΑΘ- κολυμβητήριο Μελισσίων – την ίδια ώρα, δηλαδή εχθές το απόγευμα,  η διοίκηση Στεργίου έφερε ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο την ψήφιση πίστωσης – αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του ΟΠΑΘ για την έκδοση του βιβλίου ποσού 20.000 ευρώ!

Ο κ. Στεργίου, που με κάθε ευκαιρία επικαλείται (στα λόγια μόνο φυσικά) την τήρηση της νομιμότητας και της διαφάνειας, ανέθεσε  σε συγκεκριμένο εκδότη, που έχει αναλάβει εδώ και χρόνια εργολαβικά την προβολή του, να τυπώσει το βιβλίο και μετά θα έβαζε τα όργανα του Δήμου να νομιμοποιήσουν τη παράνομη δαπάνη του… Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος εκ των υστέρων αναγκάσθηκε να αναβάλει το θέμα, πλην όμως το βιβλίο έχει ήδη εκδοθεί και βρίσκεται αποθηκευμένο στο Κολυμβητήριο Μελισσίων.

Όσα δε τραγελαφικά φέρονται ότι έγιναν στο προσυμβούλιο του κ. Στεργίου μιλούν από μόνα τους. Υποσχέσεις για πληρωμές εργασιών εκ των υστέρων, υπερτιμολογήσεις και διάφορα άλλα.

Την ιδιαίτερα σκοτεινή αυτή υπόθεση, όπου τα τυπωμένα αντίτυπα του βιβλίου βρίσκονται ήδη παράνομα αποθηκευμένα στις αποθήκες του Κολυμβητηρίου, η  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα την αποστείλει στην Δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειώσουμε  ότι εκτός του ποσού των ευρώ 20.000 για το βιβλίο η διοίκηση Στεργίου δίνει επίσης 20.000 ευρώ για ένα ντοκιμαντέρ.  Και όλα αυτά όταν υπάρχουν βασικές ανάγκες υποδομής σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές κλπ.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε τις εξηγήσεις στα ανεξήγητα του κ. Στεργίου.

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *