ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ… ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ- ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Με μηχάνημα που κλείνει γρήγορα τις λακκούβες γίνεται αποκατάσταση του οδοστρώματος σε πολλά σημεία του Δήμου Αμαρουσίου.

Με μηχάνημα που κλείνει γρήγορα τις λακκούβες γίνεται αποκατάσταση του οδοστρώματος σε πολλά σημεία του Δήμου Αμαρουσίου.

Μάλιστα ο Δήμος υπενθυμίζει ότι  οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμμή Δημότη  15321 και μέσω του site του Δήμου,  maroussi.gr για να δηλώνουν τα σημεία δρόμων (λακκούβες), που απαιτούν επισκευή στις γειτονιές τους. 

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία και των Αντιδημάρχων Στέφανου Τσιπουράκη και Ευάγγελου Κάββαλου κατά τη διάρκεια παρεμβάσεων αποκατάστασης σε λακκούβες στην οδό Παραδείσου στην περιοχή Παραδείσου και στην οδό Σάμου στην περιοχή Πολυδρόσου Αμαρουσίου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου για πρώτη φορά χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθόδους επισκευής λακουβών που είναι περισσότερο φιλικές στο περιβάλλον και ταυτόχρονα επιτρέπουν την ταχύτατη αποκατάσταση σημειακών ζημιών, με μικρή έως και ελάχιστη ταλαιπωρία για τους κατοίκους των περιοχών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: «Εκτελούμε με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες μας όπως αυτές που αφορούν στην επισκευή λακκουβών, βάσει του προγράμματός μας και σύμφωνα με τις ανάγκες, όπως έχουν σημειωθεί από φορείς και πολίτες του Αμαρουσίου.  Σήμερα είδαμε από κοντά πώς με καινοτόμες μεθόδους μπορούμε να παράξουμε ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τους Δημότες μας. Ο νέος τρόπος επισκευής οδοστρωμάτων μας επιτρέπει με πολύ χαμηλότερο κόστος και με μεγαλύτερη ταχύτητα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *