ΠΕΝΤΕ ΟΧΗΜΑΤΑ SECURITY ΚΑΙ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

“Ιδιωτικά περιπολικά και πεζοί φρουροί θα ενισχύσουν την ασφάλεια στις τρεις πόλεις μας, μέσα στο 2019”, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα:

“Η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού μέσα στο 2019, ο Δήμος μας θα συμπεριληφθεί στους ελάχιστους δήμους της Αττικής που εφαρμόζουν πρόγραμμα βραδινών περιπολιών.

Για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας της δημοτικής περιουσίας με περιπολίες τις βραδινές ώρες και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, αλλά και στα σχολικά συγκροτήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει ήδη επιλεγεί μειοδότης σε μεγάλο διαγωνισμό για υπηρεσίες Ασφαλείας που διεξήχθη στον Δήμο μας. Μέσα στο 2019, πέντε ιδιωτικά περιπολικά και πεζοί φρουροί θα ενισχύσουν την ασφάλεια στις τρεις πόλεις μας.

Η συνεργασία με την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης προβλέπει:

Την καθημερινή φύλαξη τις βραδινές ώρες του συνόλου της δημοτικής περιουσίας.

Πέντε περιπολικά αυτοκίνητα και το προσωπικό που τα στελεχώνει, θα περιπολούν σε όλο τον Δήμο, φυλάσσοντας τα δημοτικά κτήρια, τα σχολεία, τα πάρκα κ.α.

Για την ιδιωτική εταιρία φύλαξης έχουν ήδη ενημερωθεί οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων Τροχαίας και Ασφάλειας προκειμένου η συνδρομή των ιδιωτικών πεζών φρουρών να λειτουργήσει επικουρικά στην πάταξη παραβάσεων και παραβατικών ενεργειών στον Δήμο μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *