ΠΑΤΟΥΛΗΣ: “ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΚΑΙ… ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ”

Για "νεόκοπους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου που σπεύδουν σήμερα να φωτογραφηθούν στο εργοτάξιο της πλατείας Ευτέρπης" και για "μίζερη αντίληψη των υποψήφιων "σωτήρων" του Δήμου", αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, σχετικά με τον χρόνο παράδοσης του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης.

Για “νεόκοπους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου που σπεύδουν σήμερα να φωτογραφηθούν στο εργοτάξιο της πλατείας Ευτέρπης” και για “μίζερη αντίληψη των υποψήφιων “σωτήρων” του Δήμου”, αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, σχετικά με τον χρόνο παράδοσης του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:

“Στα τέλη Φεβρουαρίου παραδίδεται το μεγαλύτερο έργο που έγινε στο Μαρούσι τα τελευταία χρόνια 

Η κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Κέντρο του Αμαρουσίου , στην πλατεία Ευτέρπης, είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στο Μαρούσι τα τελευταία χρόνια.

Υλοποιείται με τη μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης, χωρίς καμία επιβάρυνση των συμπολιτών μας, χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ από δημοτικούς πόρους και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο, που δεν εκτελούνται έργα στη χώρα λόγω της κρίσης.

Σε αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η σημερινή Διοίκηση του Δήμου αποδεικνύει την ικανότητά της να προσελκύσει επενδυτές που εμπιστεύονται τις μεγάλες δυνατότητες της πόλης. Στη μίζερη αντίληψη των υποψήφιων “σωτήρων” του Δήμου μας, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, απαντάμε με έργα και παρεμβάσεις ουσίας.

Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης και η νέα πλατεία που δημιουργείται, αποτελεί δέσμευση  και φέρνει την προσωπική σφραγίδα του ίδιου του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Είναι μια ακόμη δέσμευση, που γίνεται πράξη.

Πριν ξεκινήσει ακόμη το έργο αυτό, υπήρξαν πολλοί που προσπάθησαν να αποτρέψουν την υλοποίηση του, οι οποίοι μάλιστα σήμερα διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας για να διοικήσουν την πόλη μας.

Σε όλους αυτούς που συστηματικά μας συκοφαντούν, αλλά και σε όσους ‘νεόκοπους” διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου σπεύδουν σήμερα να φωτογραφηθούν στο εργοτάξιο της πλατείας Ευτέρπης , θα απαντήσουμε μια και καλή την ημέρα των εγκαινίων.

Και θα είναι η μέρα που “κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *