ΠΑΡΩΝ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ “ΑΠΟΨΕ ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ”

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης στη διαμαρτυρία “Απόψε Φωτίζουμε το Πεδίο του Άρεως” με τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτή να φωτίζουν την περιοχή με φακούς, κινητά τηλέφωνα και φαναράκια.

“Το Πεδίον του Άρεως δεν μπορεί να είναι πάρκο παραβατικότητας, ανασφάλειας και σκουπιδότοπος. Η Περιφέρεια πρέπει να δώσει την διαχείριση στο Δήμο Αθηναίων με τους ανάλογους πόρους.

Η εγκατάλειψη ενός από τα ωραιότερα πάρκα της Ελλάδος είναι εμφανής!
Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τη φωνή των κατοίκων και λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!”, δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Σε ανακοίνωση των κατοίκων της περιοχής αναφέρεται:

«Ένα ολόκληρο καλοκαίρι πέρασε με σβησμένο τοΠεδίον του Άρεως από τον χάρτη της πόλης μας, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των φωτιστικών δεν λειτουργούν παρά τις διαμαρτυρίες μας στην αρμόδια Περιφέρεια Αττικής.

Ο Σεπτέμβρης του 2017 το βρίσκει κατασκότεινο, απότιστο, με αφρόντιστο πράσινο, βρώμικο…

Η εγκαταλελειμμένη εδώ και πάνω από έναν χρόνο από την Περιφέρεια μοναδική προσβάσιμη Παιδική Χαρά του Πεδίου του Άρεως έκλεισε πλέον για λόγους ”επικινδυνότητας”, ενώ οι γονείς που τώρα αναγκάζονται να πηγαίνουν τα παιδιά τους στην άλλη, μικρή Παιδική Χαρά, το κάνουν με ”ομάδες περιφρούρησης” από τον φόβο του κυκλώματος ναρκωτικών και πορνείας που λειτουργεί ακριβώς δίπλα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *