Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ”

“ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ”

“Με σχέδιο και όραμα για το Μαρούσι του 2020” όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης  έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2017 του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τις θερμές ευχές εκατοντάδων πολιτών να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά να πρωταγωνιστεί μέσα από τους θεσμικούς του ρόλους.

Αναφερόμενος ο κ. Πατούλης στο ολοκληρωμένο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων που απαντά στις μελλοντικές ανάγκες της πόλης τόνισε:
« Γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να γίνει. Έχουμε σχέδιο για να αναδείξουμε το Μαρούσι σε Μητροπολιτικό Οικονομικό Κέντρο. Επενδύουμε πολλά στην ανάδειξη της πόλης σε Ιατρικό Τουριστικό Προορισμό 12 μήνες το χρόνο. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις υποδομές, δημόσιες και ιδιωτικές που διαθέτει η πόλη μας και να δημιουργήσουμε δουλειές για τα παιδιά μας. Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία έχουμε την ικανότητα να κάνουμε πράξη το σχέδιο αυτό, για να πάμε το Μαρούσι ακόμη πιο μπροστά

Διεκδικούμε με το Μαρούσι Μπροστά

Αναδεικνύοντας το Μαρούσι σε πρωταγωνιστή σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, αλλά και σε προάστιο με διεθνή παρουσία, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης αναφέρθηκε στη αυτοδιοικητική συμμαχία ως επικεφαλής του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση», διεκδικώντας και πετυχαίνοντας την ανάληψη της Προεδρίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με στόχο να καταστεί ουσιαστικός μοχλός για τη θεσμική και οικονομική αναβάθμιση της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού.

«Διεκδικούμε με το Μαρούσι μπροστά ένα νέο μοντέλο οργάνωσης της χώρας. Διεκδικούμε να έχουμε ουσιαστικό ρόλο στην προσπάθεια για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας, θέτοντας ως προτεραιότητα να κρατήσουμε στη χώρα τους νέους μας.

Δεν ξεχνώ όμως ούτε στιγμή ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, αν δεν υπήρχε μεταξύ μας αυτή η ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Πετύχαμε πολλά. Θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα αν παραμείνει η πόλη μια γροθιά. Με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας εμπιστοσύνη είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας.Σας καλώ να συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι μας. Όλοι μαζί, αναλαμβάνουμε την ευθύνη:
Να Πάμε το Μαρούσι Μπροστά. Να πάμε την Αυτοδιοίκηση Μπροστά. Να χτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή”.

Για περισσότερα και φωτό ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *