Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΖΗΤΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δήμος Κηφισιάς ζητεί εθελοντές ιατρούς (οι ειδικότητες αναφέρονται παρακάτω) για τη στελέχωση των πολυιατρείων  και εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων για το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Ο Δήμος Κηφισιάς ζητεί εθελοντές ιατρούς (οι ειδικότητες αναφέρονται παρακάτω) για τη στελέχωση των πολυιατρείων  και εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων για το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Συγκεκριμένα:

Zητούνται εθελοντές ιατροί για τη στελέχωση των δύο Δημοτικών Πολυϊατρείων του Δήμου Κηφισιάς με τις παρακάτω ειδικότητες:

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ , ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.
Το Δημοτικό Πολυϊατρείο «Διονύσιος Βαρελάς» που βρίσκεται στη Μαρ. Αντύπα 3 στην Κ. Κηφισιά και το «Δρυμπέτειο Κέντρο Προαγωγής Υγείας» που βρίσκεται στην Κ. Βάρναλη 58 Ν. Ερυθραία, του Δήμου Κηφισιάς λειτουργούν καθημερινά με εθελοντές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με υπεύθυνη την Πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας κ. Καραλή Κατερίνα.
– Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κηφισιάς θα λειτουργήσει ξανά από τον Οκτώβριο, με υπεύθυνη την Πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας και της ΔΕΠ κ. Κατερίνα Καραλή και συντονιστή τον καθηγητή & Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωση, Εθελοντισμού κ. Γεώργιο Σκορδίλη.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μόλις συμπληρωθούν τα τμήματα, θα διεξάγονται στο Αναξαγόρειο Λύκειο Ν. Ερυθραίας, απογευματινές ώρες και θα είναι για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου.
Για τον λόγο αυτό καλούμε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που έχουν χρόνο για προσφορά, να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή.

Για πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς καθημερινά από τις 8:30- 15:30 στα τηλέφωνα:
2108019633 / 2106231638 / 2106233315.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *