ΝΕΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Νέο απορριμματοφόρο παραχωρήθηκε σήμερα στο Δήμο Χαλανδρίου από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) στο πλαίσιο σύμβασης που υπέγραψε πρόσφατα η διοίκηση. Πρόκειται για το έκτο απορριμματοφόρο που απέκτησε η πόλη κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου ενώ βάσει της νέας αυτής σύμβασης θα παραδοθούν επίσης στο Χαλάνδρι 600 μπλε κάδοι για την ανακύκλωση συσκευασιών και 300 κίτρινοι για την ξεχωριστή διαλογή χαρτιού.

Στη διαδικασία παραλαβής του οχήματος, μάρκας Mercedes και χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, παρέστησαν από την πλευρά της ΕΕΑΑ ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Ραζής, και ο υπεύθυνος του Τμήματος Επικοινωνίας & Σχέσεων με ΟΤΑ, Δημήτρης Παπασωτηρίου.

Με τη σημαντική ενίσχυση του στόλου των απορριμματοφόρων, την αύξηση του προσωπικού, την αγορά του οικοπέδου στο Πάτημα Χαλανδρίου (ΧΕΥ9) που θα στεγάσει τις υπηρεσίες καθαριότητας καθώς και την εφαρμογή των τεσσάρων πιλοτικών προγραμμάτων (διαχείριση οικιακών υπολειμμάτων τροφής, οικιακή κομποστοποίηση σε κατοικίες με κήπο, ανακύκλωση χαρτιού στη γειτονιά, εκπαίδευση μαθητών στη διαλογή απορριμμάτων στην πηγή) η διαχείριση των απορριμμάτων στο Χαλάνδρι μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *