ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρουσίασε στο προσωπικό του Δήμου τους νέους Αντιδημάρχους οι οποίοι αναλαμβάνουν καθήκοντα. Συγκεκριμένα:

Ο κος Ηλίας Βιλιώτης, ο οποίος τοποθετείται Θεματικός Αντιδήμαρχος του Δήμου στα θέματα παιδείας, προγραμματισμού, κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, πολιτισμού, αθλητισμού, Ν.Π.Δ.Δ. και σχολικών επιτροπών (Απόφαση Δημάρχου υπ’ αριθμ. 185/24-2-2017).

Ο κος Σεβαστός Βορέας τοποθετείται Τοπικός Αντιδήμαρχος στη Δ.Κ. Μελισσίων με καθήκοντα ευθύνης των υπηρεσιών καθαριότητας, γραφείου κινήσεως, συνεργείου, μηχανολογικού εξοπλισμού, ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου, προμηθειών, πολιτικής προστασίας, λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας, παιδικών χαρών, λειτουργία και συντήρηση κτιρίων του Δήμου (Απόφαση Δημάρχου υπ’ αριθμ. 184/24-2-2017).

Με την υπ΄αριθμ. 186/24-2-2017  απόφαση Δημάρχου ανανεώθηκε η θητεία του Αντιδημάρχου Αναπληρωτού Δημάρχου και αρμόδιου για τις διοικητικές, οικονομικές, τεχνικές και πολεοδομικές υπηρεσίες του Δήμου και της διεύθυνσης περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε δημόσια τους αποχωρούντες κ.κ. Άντα Μπούσουλα και Ηλία Τσουχνικά, οι οποίοι διετέλεσαν καθήκοντα στις αντίστοιχες θέσεις, για την άριστη συνεργασία και την χωρίς κλυδωνισμούς λειτουργία του Δήμου και διευκρίνισε πως θα γίνει ειδική τελετή παράδοσης-παραλαβής Αντιδημάρχων για τους αποχωρήσαντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *