Νέα Πεντέλη: Κλειδωμένη η πόρτα του σχολείου λόγω βανδαλισμού – Τι είπε ο γυμνασιάρχης (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυμνάσιο στη Νέα Πεντέλη άνοιξε στις εννέα παρά δέκα και με την βοήθεια κλειδαρά, τον οποίο κάλεσε ο διευθυντής του σχολείου, Αριστείδης Αδαμόπουλος.

Γυμνάσιο στη Νέα Πεντέλη άνοιξε στις εννέα παρά δέκα και με την βοήθεια κλειδαρά, τον οποίο κάλεσε ο διευθυντής του σχολείου, Αριστείδης Αδαμόπουλος.

«Πήγα γύρω στις οκτώ παρά τέταρτο και οι κλειδαριές είχαν  κόλλες και σπασμένα κλειδιά μέσα. Είχαν κλείσει τις πόρτες, την εξώπορτα και την εσωτερική πόρτα του γυμνασίου με διάφορα αντικείμενα», είπε επίσης ο γυμνασιάρχης στην εκπομπή «Συνδέσεις».

«Είναι επαναλαμβανόμενα τα φαινόμενα»

Είναι το πρώτο περιστατικό βανδαλισμού τη φετινή σχολική χρονιά, ωστόσο πέρυσι ο γυμνασιάρχης αναφέρει ως και έξι ανάλογα περιστατικά.

Επισκεύαζε μόνος του την κλειδαριά, αλλά επίσης μίλησε για σπασμένα τζάμια «σχεδόν σε καθημερινή βάση» από τον Μάιο αλλά και στη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν έγιναν διάφοροι βανδαλισμοί, σύμφωνα με τον κ. Αδαμόπουλο.

«Στο δικό μου σχολείο δεν έχω βάλει κάμερες, κάποια φύλαξη γίνεται  εξωτερικά με αυτοκίνητο, αλλά αποδείχτηκε αναποτελεσματική, καθώς οι φθορές γίνονται από την εσωτερική μεριά και είναι πολύ μεγάλες» είπε ο γυμνασιάρχης μιλώντας για μεγάλες καταστροφές τον περασμένο Αύγουστο.

«Είναι τριώροφο το σχολείο κι έχει 7 μέτρα κάγκελα που εάν πέσουν, θα έχουμε θύματα, επισημαίνει ο Αριστείδης Αδαμόπουλος.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Πηγή: ΕΡΤ – Εκπομπή «Συνδέσεις»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *