Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας: Προσευχή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Προτροπή "να ανάψουμε ένα κερί στη μνήμη των κεκοιμημένων αδελφών μας και να προσευχηθούμε στον Κύριό μας να τους αναπαύσει εν χώρα ζώντων" απηύθυνε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ΓΑΒΡΙΗΛ. Προτροπή “να ανάψουμε ένα κερί στη μνήμη των κεκοιμημένων αδελφών μας και να προσευχηθούμε στον Κύριό μας να τους αναπαύσει εν χώρα ζώντων” απηύθυνε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ΓΑΒΡΙΗΛ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Προσευχή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

 

Αδελφοί,

Συντριμμένοι και με πόνο ψυχής παρακολουθούμε την ανείπωτη τραγωδία στην κοιλάδα των Τεμπών με την σφοδρότατη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών που στοίχισε την ζωή σε δεκάδες αδελφούς μας.

Η δύσκολη αυτή ώρα επιτάσσει προσευχή! Προσευχή από όλους μας! Προσευχή για την ανάπαυση της ψυχής των θυμάτων, για την υγεία των τραυματιών και για δύναμη στους οικείους τους!

Το προσεχές Σάββατο η Εκκλησία μας τιμά το δια κολλύβων θαύμα του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος.

Ας προσέλθουμε, όσοι μπορούμε, με ευλάβεια και φόβο Θεού να ανάψουμε ένα κερί στη μνήμη των κεκοιμημένων αδελφών μας και να προσευχηθούμε στον Κύριό μας να τους αναπαύσει εν χώρα ζώντων.

  • Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ΓΑΒΡΙΗΛ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *