ΜΑΡΟΥΣΙ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ 34 ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

“Σε εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία της πόλης και πλακόστρωτων στο εμπορικό κέντρο της πόλης αλλά και εργασίες συντήρησης σε εκκλησιαστικούς χώρους έχουν προχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου”, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

“Παράλληλα, προγραμματίζεται ειδικό συνεργείο θα αναλάβει την αποκατάσταση των βλαβών στα οδοστρώματα με άμεση επέμβαση όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Αναλυτικά, οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης κατεστραμμένων πλακών σε πεζοδρόμια αφορούν συνολικά σε 40 σημεία στις κάτωθι οδούς και διασταυρώσεις: Αγίου Νικολάου, Θέμιδος, Βύρωνος και Μοροζίνη, Χαϊμαντά, Κονίτσης, Θέμιδος και Δολιάνης, Δολιάνης και Νερατζιωτίσσης, Δροσίνη, Ζεκάκου και Δελφών, Στρατηγού Λέκκα, Ηροδότου και Ίριδος, Στρατηγού Λέκκα, Δάφνης, Μελισσίων, Νεαπόλεως, Σκρα, Δημητρίου Μπότσαρη, Φραγκοκκλησιάς, Αυτοκράτορος Ηρακλείου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρατηγού Λέκκα και Ρήγα Φεραίου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πορφυρίωνος, Λουκή Ακρίτα και Αλκαίου, Πλωμαρίου, Ερυθρού Σταυρού, Στρατηγού Λέκκα και Ύδρας, Στρατηγού Λέκκα και Σπετσών, Στρατηγού Λέκκα, Ναυαρίνου και Ύδρας, Εργατικές Κατοικίες, Βασιλίσσης Σοφίας, Μελισσίων και Πεντέλης, Δελφών και Ζεκάκου, Μπέζα.

Στο πλαίσιο της συντήρησης, ασφάλειας και εξωραϊσμού των πεζοδρόμων του βιοκλιματικού κέντρου, τα συνεργεία του Δήμου έχουν προχωρήσει σε αντικατάσταση των σπασμένων πλακών από γρανίτη και αποκατάσταση των διαφόρων ζημιών.

Αντίστοιχα, τα εξωτερικά συνεργεία πραγματοποίησαν εργασίες ελαιοχρωματισμού και εξωραϊσμού στους Ιερούς Ναούς του Αγίου Ιωάννη Πέλικα και Αγίου Νικολάου στο Ψαλίδι.

Τον προγραμματισμό και τον συντονισμό των εργασιών έχει υπό την επίβλεψή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών των εξωτερικών συνεργείων στα προαναφερόμενα σημεία, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Η ασφάλεια πεζών και οδηγών στην πόλη μας ήταν ανέκαθεν στις προτεραιότητές μας. Σε συστηματική βάση πραγματοποιούμε εργασίες αποκατάστασης όπου εντοπίζονται ζημιές ενώ βελτιώνουμε την ανταπόκριση των εξωτερικών μας συνεργείων. Δημιουργούμε συνθήκες ασφαλούς οδήγησης και μετακίνησης των πεζών εντός του αστικού μας ιστού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *