ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

ΜΑΖΙΝΑ1

ΜΑΖΙΝΑ2

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ 
-ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ & ΖΑΛΟΓΓΟΥ – ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

Την τελευταία Κυριακή πριν από το Πάσχα επιστρέφει το «Μαζί να τα Φάμε» για να κάνετε τις αγορές σας και, κυρίως, για να βοηθήσετε να γεμίσουν με τρόφιμα οι τσάντες που θα δοθούν σε δεκάδες οικογένειες συμπολιτών μας που πλήττονται από την κρίση.

Μαζί με την παραγγελία σας (μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου) θυμηθείτε να προσθέσετε κάτι και για το καλάθι της αλληλεγγύης. Και η πιο μικρή προσφορά έχει μεγάλη αξία!

Κάθε αγορά σας από το Μαζί να τα Φάμε ενισχύει την αλυσίδα αλληλοϋποστήριξης Ελλήνων παραγωγών, οικογενειών που προμηθεύονται αγνά και ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές αλλά και των συμπολιτών μας που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα λόγω της οικονομικής κρίσης. Κανείς δεν μένει μόνος του στην κρίση.

Στο χώρο της διανομής θα έχετε και πάλι την ευκαιρία να προμηθευτείτε το περιοδικό των αστέγων ΣΧΕΔΙΑ, ενώ τους μικρούς φίλους του Μαζί να τα Φάμε περιμένει μια έκπληξη: ένα μαγικό Βιβλιοκαπέλο με ιστορίες, φανταστικούς λαγούς, πασχαλινά αυγά και θεατρικά παιχνίδια.

Σας περιμένουμε!

Οι εθελοντές του Μαζί να τα Φάμε

Υ.Γ. Όπως πάντα τηρούμε αυστηρά τον κανόνα που σκοπό έχει την απόλυτη ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων: Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 θα εξυπηρετούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι παραγγελίες που θα έχουν γίνει μέχρι την Παρασκευή τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *