ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ο Δήμος Αμαρουσίου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουμε μαζί παραδοσιακά την Καθαρά Δευτέρα και να καλωσορίσουμε την Σαρακοστή, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» ( Βασ. Όλγας 12, Σταθμός ΗΣΑΠ), τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 από τις 12:00 το μεσημέρι.

Στο παραδοσιακό γλέντι που θα στηθεί, θα προσφερθούν από το Δήμο Αμαρουσίου  και θα απολαύσουμε πατροπαράδοτες λιχουδιές, όπως  παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, σαρακοστιανοί μεζέδες και άφθονο κρασί.

Την εορταστική διάθεση θα ανεβάσουν με το τραγούδι τους οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Αχιλλέας Αγγελόπουλος και Μιχάλης Κατρίνης, ενώ στο τραγούδι θα συμμετέχει και η Χριστίνα Κάραλη.
Το μουσικό σχήμα θα πλαισιώσουν ο Τάσος Αθηνόγλου στα πλήκτρα, ο Δημήτρης Κωστής στο μπάσο, ο Νίκος Σκλάβος στην κιθάρα, ο Αλέξης Αλεξίου στα τύμπανα και ο Σταύρος Δεριζιώτης στο μπουζούκι.

Τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και το Χορευτικό Συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» θα εκτοξεύουν  το κέφι με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, προσκαλώντας τους παρευρισκόμενους να χορέψουν και να διασκεδάσουν ως μια μεγάλη παρέα.

Η συμμετοχή στο παραδοσιακό γλέντι του Δήμου Αμαρουσίου είναι δωρεάν για όλους, καθώς η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις ευγενικές χορηγίες και προσφορές των παραγωγών που συμμετάσχουν στις δράσεις του Δήμου και των τοπικών επιχειρήσεων.

Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα και να ανταλλάξουμε ευχές καλωσορίζοντας τη Σαρακοστή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *