ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΣΤΗ ΧΟΧΛΙΔΟΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ “Η ΑΡΕΤΟΥΣΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Μια γνήσια κρητική βραδιά ζήσαμε χθες το βράδυ στη Νέα Πεντέλη.

Η “Χοχλιδοβραδιά” που οργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Νέας Πεντέλης “Η Αρετούσα” είχε τα πάντα…

Και βεβαίως το… τιμώμενο πιάτο ήταν οι χοχλιοί. Χοχλιοί κοκκινιστοί και μπουμπουριστοί !

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ναού Αγίας Παρασκευής, στη Νέα Πεντέλη, όπου έγινε το γλέντι, ήταν γεμάτη. Η τσικουδιά και το κρασί προσφέρθηκαν άφθονα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης και ο νέος πρόεδρος της “Αρετούσας”, Μανώλης Κωτσάκης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, ο πρόεδρος της “Αρετούσας”, Μανώλης Κωτσάκης και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χρυσούλα Μπάμπου.

Και φυσικά μετά τους σύντομους χαιρετισμούς και το φαγητό, το κέφι άναψε με κρητικό χορό. Από τους πρώτους στο χορό ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων, Βασίλης Κουρομιχελάκης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Χρυσούλα Μπάμπου- Αντιπρόεδρος της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Άντα Μπούσουλα,  ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, η Υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ κος Δημήτρης Τζαμτζής, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Πάντα τέτοια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *