Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Μαραθώνος και Ωρωπού

"Το Σωτήριο Έτος 2023 υποδέχθηκε η διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με την κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.Κύριλλο συμπαραστατούμενο από τον Πρωτοσύγκελλο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, καθώς και όλα τα διοικητικά στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως.

“Το Σωτήριο Έτος 2023 υποδέχθηκε η διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με την κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.Κύριλλο συμπαραστατούμενο από τον Πρωτοσύγκελλο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, καθώς και όλα τα διοικητικά στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε κατ’αρχάς ότι το έτος αυτό, η Ιερά Μητρόπολή μας το έχει αφιερώσει στο Περιβάλλον, ευχήθηκε δε ειρήνη, υγεία, καλή δύναμη και περιβαλλοντική συνείδηση.

Το παρόν έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Νικόλαος Πέππας, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς κ. Γεώργιος Θωμάκος, Νέας Μάκρης-Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, εκπρόσωποι των Δημάρχων Αμαρουσίου και Λυκόβρυσης-Πεύκης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και μέλη της τοπικής αυτοδιοικήσεως”.

  • Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας, Αμαρουσίου, Μαραθώνος και Ωρωπού

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *