Η “ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ” ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μία νέα κοινωνική δράση ξεκίνησε πρόσφατα ανάμεσα στο Δήμο Αμαρουσίου και στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Άρτος και Αγάπη», στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αμαρουσίου για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας που πλήττονται από την κρίση.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η προσφορά εκ μέρους της εταιρείας σημαντικής ποσότητας οσπρίων και ζυμαρικών, κάθε μήνα, σε οικογένειες ωφελούμενες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου που έχουν παιδιά σε σχολική ηλικία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι,  μέσω της δράσης προάγεται, επίσης, ο συλλογικός χαρακτήρας της προσπάθειας, καθώς οι ωφελούμενοι συμμετέχουν και οι ίδιοι στη διαδικασία μεριδοποίησης και διανομής των τροφίμων, μαζί με εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Στην υλοποίηση της πρώτης δράσης παρέστη ο εκπρόσωπος της ΑΜΚΕ κ. Αργύρης Ζανιάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευαισθησία και τα αλληλέγγυα αισθήματα του Οργανισμού προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, υπογραμμίζοντας, ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ένας δραστήριος Δήμος με πολύ καλή οργάνωση των κοινωνικών υπηρεσιών του, που απλώνει δίχτυ προστασίας στους κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους πολίτες.

Με την ευκαιρία της έναρξης της δράσης αυτής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την ΑΜΚΕ «Άρτος και Αγάπη» για την κοινωνική προσφορά της και υπογραμμίζει ότι «η προσπάθεια για την ανάπτυξη συνεργασιών των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας συνεχίζεται, με σκοπό τη μεγαλύτερη ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *