ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 405 ΚΑΙ 451

“Μελίσσια20 Σεπ. 2017

Αριθ. Πρωτ. : 19806

Αριθ. Σχεδίου: 3742

 

ΠΡΟΣ

Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών

κ. Χρήστο Σπίρτζη

Γεν. Δ/νση Μεταφορών

Τμήμα Αστικών Μεταφορών

Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε

156 69, Παπάγου

ΘΕΜΑ: Λεωφορειακές Γραμμές εξυπηρέτησης Δήμου Πεντέλης.

  1. Σας γνωρίζουμε ότι λαμβάνουμε καθημερινά από δημότες μας παράπονα και έντονη δυσαρέσκεια για τη μη τήρηση της συχνότητας και των ωραρίων των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν τις περιοχές του Δήμου Πεντέλης, και συγκεκριμένα τη δυσλειτουργία των λεωφορειακών γραμμών 405 και 451.
  2. Επισημαίνουμε ότι έχουμε διαβιβάσει επανειλημμένως προς την αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΣΑ, έγγραφα που περιγράφουν με ακριβή στοιχεία τα παράπονα των δημοτών και επιβατών των συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών για τη μη τήρηση των ωραρίων ή την ελλιπή πραγματοποίηση των δρομολογίων, φαινόμενο το οποίο εξακολουθεί ναπαρατηρείται καθημερινά, με αποτέλεσμα τη συνεχή ταλαιπωρία των δημοτών μας.
  3. Οι συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές θεωρούνται κύριας και πρωταρχικής σημασίας για τις επιβατικές μεταφορές στο Δήμο μας, δεδομένου ότι εξυπηρετούν και καλύπτουν ανάγκες μεγάλης επιβατικής κίνησης, και συνδέουν την περιοχή με τους σταθμούς μετρό.
  4. Παρακαλούμε για τις άμεσες και επείγουσες ενέργειες αρμοδιότητάς σας και την ενημέρωσή μας επί του θέματος.
  5. Η αρμόδια υπηρεσία ΟΑΣΑ στην οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται όπως εξετάσει τη δυνατότητα ελέγχου και τήρησης των δρομολογίων των συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *