ΕΝΝΕΑ ΝΕΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Συνεχίζεται η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού, σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.

Εννέα νέοι μόνιμοι υπάλληλοι από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008,  εντάχθηκαν στο δυναμικό του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση των τεχνικών και διοικητικών υπηρεσιών.

Η Διοίκηση έχει εκπονήσει ένα συγκροτημένο και ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, που σε συνδυασμό με επιμέρους ενέργειες αναδιάρθρωσης των δομών του Δήμου, στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την ορκωμοσία των νέων εργαζομένων, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης μετέφερε το εγκάρδιο καλωσόρισμα  και το μήνυμα του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη προς τα νέα μέλη της οικογένειες του Δήμου Αμαρουσίου.

«Οφείλουμε καθημερινά να τιμούμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας και να τους παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών τους. Δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα σ’ ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, όμως αυτόν τον αγώνα θα το κερδίσουμε, γιατί με νοικοκύρεμα και χρηστή διαχείριση ο Δήμος Αμαρουσίου είναι θωρακισμένος και αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών του προς όφελος των πολιτών.
Είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό προς αυτή την κατεύθυνση»
υπογράμμισε ο κ. Σταθούλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κα Ρένα Χαλιώτη και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ρώτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *