ΕΙΔΕ… ΦΩΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μετά από πολύμηνες υποσχέσεις άναψε χθες ο ειδικός φωτισμός στον ποδηλατόδρομο της βιοκλιματικής!

Από τον Σύλλογο Πολυδρόσου λάβαμε και δημοσιεύουμε:

“Οι μεγάλες ελλείψεις και οι κακοτεχνίες του έργου της «βιοκλιματικής αναβάθμισης»  έχουν ταλαιπωρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα το Πολύδροσο και τις γειτονικές περιοχές που διασχίζει ο ποδηλατοδρόμος που κατασκευάστηκε παράλληλα στο πλαίσιο του ίδιου έργου.

Ο Σύλλογος Πολυδρόσου μετά τη διοργάνωση «δοκιμαστικής» χρήσης του ποδηλατοδρόμου είχε δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο «Η ποδηλατάδα πέρασε τα προβλήματα παραμένουν…». 

Το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης την ίδια χρονική περίοδο είχαν ζητήσει να μάθουν για το έργο και την εξέλιξή του.

Οι απαντήσεις που είχαν δοθεί μάλλον δεν είχαν πείσει κανέναν και όλοι κρατούν μέχρι σήμερα στάση αναμονής.

Όμως χθες το βράδυ 31 Μαΐου 2018, μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους και περαστικούς …

Ο ειδικός φωτισμός του ποδηλατοδρόμου τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά μετά από πολύμηνες υποσχέσεις και καθυστερήσεις.

Η Υπηρεσία πρασίνου του Δήμου είναι σκόπιμο να βελτιώσει την απόδοση του φωτισμού με τις κατάλληλες κλαδεύσεις των δένδρων και φυσικά να εφαρμοστούν όλα εκείνα (πχ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οριζόντια σήμανση, βαφές οδοστρώματος, ποδηλατοδρόμου, κακοτεχνίες κλπ)  που έχουν επισημανθεί και απαιτούνται, ώστε το έργο να βελτιωθεί, να γίνει ασφαλές και να ενσωματωθεί στους ρυθμούς της πόλης.

Οψόμεθα…”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *