ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΝΕΑ ΑΡΧΗ”

Ο συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή», με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει την εγκατάλειψη του πάρκου Αμαλία Φλέμινγκ (Τσαγκάρη) στην καρδιά της πόλης των Μελισσίων, επισυνάπτοντας τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε:

H ανακοίνωση:

“Σκουπίδια παντού, χρησιμοποιημένες σύριγγες, εγκαταλελειμμένοι χώροι, πεσμένα υποστυλώματα, ελλιπής φωτισμός.

Το πάρκο, που θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης και σημείο αναφοράς για υπαίθριες δραστηριότητες όχι μόνο των κατοίκων της πόλης των Μελισσίων αλλά και των κατοίκων γειτονικών δήμων, έχει αφεθεί στην τύχη του από μια αδιάφορη και χωρίς καμία περιβαλλοντική ευαισθησία διοίκηση, ανίκανη να ανταποκριθεί στα προβλήματα μιας σύγχρονης πόλης όπως τα Μελίσσια.

Η διοίκηση Στεργίου, που συχνά εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο κόψιμο δένδρων σε διάφορα σημεία της πόλης, δεν έχει κάνει το παραμικρό όσον αφορά στην ανάδειξη ελεύθερων χώρων και χώρων πρασίνου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η απαλλοτρίωση οικοπέδου που βρίσκεται απέναντι από το κολυμβητήριο Μελισσίων, το οποίο κατέληξε σε ένα μεγάλο… parking αυτοκινήτων.

Προφανώς, με την ίδια λογική η διοίκηση αντιλαμβάνεται και το πάρκο Αμαλία Φλέμινγκ όπως και τα άλλα πάρκα της πόλης μας, τα οποία έχουν αφεθεί να ρημάζουν”.

Για την ιστοσελίδα του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή» ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *