ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ, ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Με ιδιαίτερη ευλάβεια και κατάνυξη τελέστηκαν, τα εγκαίνια στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι Αμαρουσίου.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλος, ο οποίος εγκαινίασε και την Αγία Τράπεζα στο παρεκκλήσιο του Οσίου Σάββα που βρίσκεται κάτω από τον κυρίως ναό, πλαισιωμένος από ιερείς της Μητροπόλεως.

Στην συνέχεια τελέστηκε η πρώτη Θεία Λειτουργία, επί της εγκαινιασμένης Αγίας Τραπέζης με την παρουσία πλήθους πιστών, παρ’ όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σε μήνυμα του τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πολίτες του Αμαρουσίου η σημερινή ημέρα και ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τόσο τον Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλο, την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Ανεγέρσεως κ. Ελένη Βλάχου Σταματάκη, τους χορηγούς, δωρητές, συνδρομητές αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στα έργα ανέγερσης και αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.

Με ιδιαίτερη ευλάβεια και κατάνυξη τελέστηκαν, τα εγκαίνια στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι Αμαρουσίου.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι η παρουσία εκατοντάδων πιστών και ιδιαίτερα νέων ανθρώπων μας γεμίζει όλους με ελπιδοφόρα μηνύματα για την τοπική κοινωνία καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την δυνατή σχέση Κοινωνίας – Εκκλησίας.    

Στα εγκαίνια του Ιερού Ναού παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής και η κ. Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *