ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΦΕΛΦΕΙΑ

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στην 12η δράση δωρεάν προληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), για τους κατοίκους της πόλης.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στην 12η δράση δωρεάν προληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), για τους κατοίκους της πόλης.

Οι προληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11/09/2021 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου (Λ. Δεκελείας 97) στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου: “Η προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του ιού είναι διαρκής και αμείωτη, πόσο μάλλον τώρα λίγο πριν την έναρξη του σχολικού έτους, το άνοιγμα δραστηριοτήτων κλπ. Είναι η καταλληλότερη στιγμή ώστε με προληπτικά μέτρα και δράσεις να ελέγξουμε τα επίπεδα του ιικού φορτίου στην πόλη μας, στοχεύοντας στην μεγαλύτερη δυνατή προστασία του συνόλου των συμπολιτών μας αλλά και των εργαζομένων του Δήμου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *