ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΜΑΓΓΙΝΑ, ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Δωρεάν καλοκαιρινές κινηματογραφικές προβολές στο Θεατράκι Μαγγίνα στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στα Μελίσσια, έχει οργανώσει ο Δήμος Πεντέλης.

Δωρεάν καλοκαιρινές κινηματογραφικές προβολές στο Θεατράκι Μαγγίνα στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στα Μελίσσια, έχει οργανώσει ο Δήμος Πεντέλης.

Kράτηση Θέσεων θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Πεντέλης:  https://penteli.intelliserv.gr

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 210 6138802

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Μια ακόμα νέα δράση για τους δημότες μας παρέχει ο Δήμος Πεντέλης. Βραδιές θερινού κινηματογράφου. Ο θερινός κινηματογράφος που αγαπήθηκε από πολλούς δημότες μας επανέρχεται φέτος με στόχο να εδραιωθεί στο Πρόγραμμα Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πεντέλης.

Μαγικές βραδιές με προβολές ποιοτικών ταινιών θα γεμίσουν το υπόλοιπο καλοκαίρι έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου προσφέροντας ψυχαγωγία και εξωστρέφεια σε μικρούς και μεγάλους».

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Πεντέλης Φωτεινή Μαρκαντώνη από την πλευρά της τόνισε:

«Το είχαμε υποσχεθεί και τώρα το υλοποιούμε! Αυτό το καλοκαίρι ζωντανεύει ξανά η μεγάλη οθόνη στο Δήμο Πεντέλης σε ένα αγαπημένο μας χώρο, για να προσφέρει ευχάριστες κινηματογραφικές προβολές βραβευμένων ταινιών, πρόσφατων, κλασικών, μεταγλωττισμένων κινουμένων σχεδίων, για να μοιραστούμε τη μαγεία της έβδομης τέχνης, έξω, μαζί και με ασφάλεια».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *