ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…”

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης με αφορμή την κακοκαιρία που έπληξε το Δήμο Πεντέλης έκανε, χθες Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, την εξής δήλωση:

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης με αφορμή την κακοκαιρία που έπληξε το Δήμο Πεντέλης έκανε, χθες Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, την εξής δήλωση:

“Από 14.30 της σήμερον απεδόθη στην κυκλοφορία μετά απομάκρυνση των πάγων του οδοστρώματος και ο περιμετρικός δρόμος Πεντέλης- Αγίου Πέτρου- Νέας Μάκρης. Ήδη μετά από σύντονες προσπάθειες αιρετών της Διοίκησης, εργαζομένων και εθελοντών βρίσκεται στην ολοκλήρωσή του το έργο της διάνοιξης όλων των δρόμων εντός του οικιστικού ιστού και η προετοιμασία των σχολικών χώρων στους αύλειους χώρους και περιμετρικά για την έναρξη των μαθημάτων από αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

Η όλη αυτή επίπονη τριήμερη προσπάθεια από όλους μας, ολοκληρώνεται με πλήρη επιτυχία αποτέλεσμα συναίσθησης ευθύνης και καθήκοντος. Μεμονωμένες κακόβουλες και ευκαιριακές κριτικές δεν μας αγγίζουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που υπερέβαλαν εαυτούς για το καθήκον.

Να πληροφορήσω σημειακά όλους για να αντιληφθούν το μέγεθος της προσπάθειας ότι η Λεωφόρος Πεντέλης και το κεντρικό οδικό δίκτυο των Δημοτικών Κοινοτήτων τις νυκτερινές ώρες της Τρίτης 8 Ιανουαρίου από τις ώρες 02.00-03.00 που εκδηλώθηκε η μεγάλη χιονόπτωση παρέμειναν ανοικτά και αυτό είναι αποτέλεσμα της τιτάνιας προσπάθειας εργαζομένων εθελοντών και αιρετών της διοίκησης υπό το Δήμαρχο που αγωνίστηκαν.

Ενδεικτικά την περίοδο αυτή με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες τριάντα πέντε (35) δρομολόγια Νοσοκομεία Πεντέλης – διασταύρωση Σισμανογλείου Νοσοκομείου έγιναν και διακόσιοι τόνοι αλάτι διεσπάρησαν στο οδόστρωμα με πολύ κόπο και κίνδυνο.

Ελπίζω και εύχομαι για το καλό του τόπου και των δημοτών του η οργάνωση, η διοίκηση, το πνεύμα προσφοράς και συνεργασίας αιρετών- εργαζομένων και εθελοντών που κτίστηκε με κόπο και προσωπικές θυσίες και στον τομέα αυτόν και τοποθετεί το Δήμο μας στην πρώτη θέση να εκτιμηθεί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *