ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ”

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη για την παραχώρηση απορριμματοφόρου οχήματος, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου κατά τους θερινούς μήνες.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

« Αξιότιμε Κύριε Συνάδελφε και Φίλε
και Αξιότιμο Δ.Σ.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του απορριμματοφόρου οχήματος (μύλος)  με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΟ 6341, το οποίο παραχωρήσατε ( με το υπ’ αριθμό 34444/25.07.2017 έγγραφό σας, με θέμα: «Παραχώρηση απορριμματοφόρου οχήματος») μέχρι τις 30 -09-2017 στο Δήμο μας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που είχαμε το χρονικό αυτό διάστημα.

Σας το επιστρέφουμε και σας ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρησή του που μας εξυπηρέτησε πάρα πολύ σε μία αυξημένη τουριστική περίοδο για το νησί μας.

Τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζουν το κύρος και τους θεσμούς που υπηρετούμε και μας κάνει πιο δυνατούς. Η συναδελφική αλληλεγγύη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την πατρίδας μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε και έτσι θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που βιώνουμε.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Αίγινας

Δημήτριος Μούρτζης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *