“ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ”- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Tην ευθύνη για την επίθεση που έγινε στις 12 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ανέλαβε η ομάδα αντιεξουσιαστών «Μηδενιστική Ταξιαρχία».

Tην ευθύνη για την επίθεση που έγινε στις 12 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ανέλαβε η ομάδα αντιεξουσιαστών «Μηδενιστική Ταξιαρχία».

«Ξημερώματα της 12/10 διαταράξαμε την ασφάλεια και την τάξη σε μια φιλήσυχη γειτονιά όπως είναι τα Μελίσσια. Με μπουκάλια στα χέρια και με την ακαταμάχητη θέληση για επίθεση στο εδώ και το τώρα, επιτεθήκαμε στο ΑΤ Πεντέλης» γράφουν συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους που δημοσιεύεται σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Βρισκόμαστε σε συνεχή πόλεμο με το κράτος, γι’ αυτό επιτιθόμαστε και θα επιτιθόμαστε με κάθε ευκαιρία» γράφουν σε άλλο σημείο στην ανακοίνωση η αντιεξουσιαστική ομάδα «Μηδενιστική Ταξιαρχία». «Η επίθεση στο ΑΤ Ζωγράφου και η δική μας ενάντια στο ΑΤ Πεντέλης κατέρριψαν την προπαγάνδα της Ν.Δ, καθώς δεν είναι άξιοι να προστατέψουν ούτε τα αστυνομικά τους τμήματα» γράφουν οι αντιεξουσιαστές που φέρονται να κρύβονται πίσω από την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Πεντέλης.

Θυμίζουμε πως στις 12/10 και στις 05.30 τα ξημερώματα μια ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από το τμήμα. Το ρεπορτάζ τότε έκανε λόγο για τέσσερις προσαγωγές, τις οποίες και διαψεύδουν με την ανακοίνωσή τους οι αντιεξουσιαστές.

Συγκεκριμένα, στην ανάληψη ευθύνης της, η «Μηδενιστική Ταξιαρχία» διέψευσε τις πληροφορίες που μετέδωσαν ΜΜΕ, ότι δηλαδή οι αστυνομικοί καταδίωξαν και προσήγαγαν τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν την επίθεση, λέγοντας ότι είναι απολύτως ψεύτικες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *