“ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΤΗ “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ”

Με ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης που φέρει τον τίτλο “Απάντηση στα Δημοσιεύματα “Λάσπης” της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ”, απαντά ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δ. Στεργίου-Καψάλης σε προχθεσινή ανακοίνωση της “Συμπολιτείας” (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Στην ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, η οποία δεν αναφέρει κάτι για την έκδοση του βιβλίου “100 Χρόνια Μελίσσια”, για το οποίο ετέθησαν κάποια ερωτήματα, για να μη πούμε κατηγορίες, από την παράταξη του Μ. Γραφάκου,  γίνεται λόγος για “Δημοσιεύματα Λάσπης”.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης:

“Απάντηση στα Δημοσιεύματα “Λάσπης” της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Οι μόνιμοι κατήγοροι του Δημάρχου Στεργίου για ακόμα μια φορά βγήκαν να πετάξουν λάσπη. Μετά από μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια καταδίκης του Δημάρχου επέστρεψαν στο γνώριμο γι’ αυτούς  έργο.

Η πιο κακή διοίκηση που είδαν ποτέ τα Μελίσσια, μιλάει για διαφάνεια και νομιμότητα. Ευτυχώς για την πόλη, οι δημότες τους έχουν δώσει τις απαντήσεις που τους αρμόζουν.

Όσον αφορά για την ακαταλληλότητα του Δημάρχου για την θέση αυτή, τους καλούμε να παρακολουθήσουν μια από τις δεκάδες βραβεύσεις του για το αυτοδιοικητικό του έργο, τοπικά και ευρύτερα και κυρίως να αφουγκραστούν την κοινωνία από την οποία έχουν αποκοπεί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *