ΑΤΜ- ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Οι δράστες φαίνεται ότι… άφησαν τη “δουλειά” στη μέση. Ουσιαστικά το ΑΤΜ της τράπεζας στην Αγία Παρασκευή έχει μετατραπεί αυτή τη στιγμή σε… βόμβα και υπάρχει άμεσος κίνδυνος έκρηξης. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Σε συναγερμό η αστυνομία από τα ξημερώματα. Οι διαρρήκτες που επιχείρησαν να αρπάξουν τα χρήματα από το ΑΤΜ της τράπεζας στην Αγία Παρασκευή για κάποιο λόγο άφησαν την προσπάθειά τους στη μέση.

Στο σημείο υπάρχει μια φιάλη καλώδια και μια μπαταρία, ολόκληρη η συνδεσμολογία δηλαδή που ουσιαστικά έχει μετατρέψει το ΑΜΤ σε μια πραγματική βόμβα και οι ειδικοί φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει ανάφλεξη. Έτσι η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο.

Πιθανότατα οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από κάποιον περιστατικό. Είχαν βάλει στο στόχαστρο το ΑΤΜ τράπεζας στην περιοχή Κοντόπευκο, κοντά στο μέγαρο της ΕΡΤ.

Όλα δείχνουν ότι είχαν προετοιμάσει την έκρηξη, παροχετεύοντας υγραέριο στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, ωστόσο εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους. Όσο το αέριο μένει μέσα στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης και έκρηξης και έτσι οι αστυνομικοί δεν επιτρέπουν την πρόσβαση.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *