ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Σε ενίσχυση της ασφάλειας με 24ωρη φύλαξη στο βασικό δίκτυο πεζόδρομων και δρόμων του ιστορικού και εμπορικού κέντρου του Αμαρουσίου, και στα σχολικά συγκροτήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου κατά τις απογευματινές ώρες, προχωρά από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 ο Δήμος Αμαρουσίου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απασχόληση 15 εκπαιδευμένων φυλάκων.

Συγκεκριμένα, καθημερινά θα υπάρχει 24ωρη φύλαξη σε τρεις βάρδιες, συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών και των αργιών, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, με επίκεντρο την πλατεία Αγίας Λαύρας και τους πεζόδρομους Μητροπόλεως, Δήμητρος, Ερμού, Διονύσου και Πλαστήρα.

Επίσης, προβλέπεται διενέργεια περιπολιών κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες στα Γυμνάσια, στα Ενιαία Λύκεια, στα Δημοτικά και στα Νηπιαγωγεία του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών και των αργιών, προκειμένου για την ασφάλεια των νέων που συναθροίζονται στους συγκεκριμένους χώρους ή τους χρησιμοποιούν για τις αθλοπαιδιές τους.

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος φύλαξης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Ενισχύουμε την ασφάλεια στο κέντρο της πόλης μας, προστατεύουμε τα παιδιά μας, προστατεύουμε τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία. Εμπεδώνουμε το αίσθημα ασφάλειας σε κατοίκους και επισκέπτες, κάνουμε ασφαλέστερη την καθημερινότητά μας, βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής στην πόλη μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *