ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ…

“Σε μια βδομάδα λήγει η φιλοξενία και θα βγει πάλι στο δρόμο. Βοηθήστε μας να της βρούμε σπίτι…

Τι να πρωτογράψουμε γι’ αυτό το κοριτσάκι… Είναι κι αυτή μία από τα παρατημένα που βρέθηκαν μέσα σε δύο μέρες… Είχε όμως την τύχη να βρεθεί από μία γλυκύτατη κοπέλα που την πήρε αμέσως από τον δρόμο για τη γλιτώσει από σίγουρο ατύχημα.

Η μικρούλα δεν είναι μαθημένη στους δρόμους, και βρέθηκε με εμφανές σημάδι από κολάρο. Τόσες κοινοποιήσεις και δεν την αναζήτησε κανείς. Ήρθε λοιπόν η ώρα να της βρούμε ένα παντοτινό σπίτι…

Είναι 7-9 μηνών και μικρομεσαίου μεγέθους (15 κιλά). Δεν θα μεγαλώσει άλλο (άντε να πάρει κανένα κιλό ακόμα). Ξέρουμε πως από τις φωτογραφίες φαίνεται μεγαλύτερη, αλλά έχει ψηλά πόδια το… μοντέλο μας και δίνει λάθος εντύπωση!!

Φιλοξενείται μέσα σε διαμέρισμα και είναι μία σωστή κυρία! Δεν λερώνει ποτέ μέσα και περιμένει τη βόλτα της, αν πάλι περάσει η ώρα και δεν πάει βόλτα χτυπάει το τζάμι για να βγει στο μπαλκόνι!

"Σε μια βδομάδα λήγει η φιλοξενία και θα βγει πάλι στο δρόμο. Βοηθήστε μας να της βρούμε σπίτι...

Είναι πολύ υπάκουη και δεν τραβάει στο λουρί! Τρελαίνεται για βόλτα με αυτοκίνητο! Είναι συντροφική, πολύ χαδιάρα και καθόλου υπερκινητική. Είναι πολύ έξυπνη, υπάκουη κι εχει μάθει ήδη κάποιες εντολές.

Είναι και φύλακας όμως, αν ακούσει κάτι, θα ειδοποιήσει! Τα πηγαίνει καταπληκτικά με άλλα σκυλάκια σέβεται τα μικρόσωμα και παίζει άψογα με τα μεγαλόσωμα!

Θα δοθεί εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη, με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας!
Τηλ. Επικ.: 6975943092″

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *