ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Δύο αγριογούρουνα εμφανίστηκαν το πρωί στην πλατεία Πολιτείας. Τα αγριογούρουνα φωτογράφησε και "ανέβασε" στον λογαριασμό του στο facebook ο Νίκος Χιωτάκης σχολιάζοντας εμείς #μενουμεστοσπιτι και τα "γουρουνάκια" βγήκαν για βόλτα στη πλατεία Πολιτείας από τις 7.30. Κάποιος να τους μιλήσει για #κορονοιος #κηφισιά.

Δύο αγριογούρουνα εμφανίστηκαν το πρωί στην πλατεία Πολιτείας. Τα αγριογούρουνα “ανέβασε” στον λογαριασμό του στο facebook ο Νίκος Χιωτάκης σχολιάζοντας: εμείς #μενουμεστοσπιτι και τα “γουρουνάκια” βγήκαν για βόλτα στη πλατεία Πολιτείας από τις 7.30.
Κάποιος να τους μιλήσει για #κορονοιος #κηφισιά.

Οδηγίες για το τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες εξέδωσε ο Δήμος Κηφισιάς, ενώ επί τόπου έσπευσε η Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου

“Επόπτες της καθαριότητας και εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς από τις 7.30 το πρωί βρίσκονται στην πλατεία της Πολιτείας όπου έκαναν την εμφάνιση τους δύο αγριογούρουνα. Οι εργαζόμενοι του Δήμου ελέγχουν εάν οι κάδοι απορριμμάτων είναι κλειστοί και μαζεύονται τροφές που βρίσκονται εκτός αυτών.
Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Ζέτη Κασιμάτη ειδοποίησε το Δασαρχείο Πεντέλης για το περιστατικό ενώ εντός της ημέρας θα αποσταλεί και σχετική επιστολή στο αρμόδιο Υπουργείο.
Οι κάτοικοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί να χρησιμοποιούν πάντα λουρί όταν βγάζουν περίπατο τα κατοικίδια ζώα τους και να κρατούν μεγάλη απόσταση από τα αγριογούρουνα. Παρακαλούνται επίσης να μην πετούν σε καμία περίπτωση απορρίμματα εκτός των κάδων όπως και τροφή για τα αδέσποτα σε εξωτερικούς χώρους.
Προσεκτικοί πρέπει να είναι και οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κινούνται στην περιοχή ιδιαίτερα τις βραδινές και νυχτερινές ώρες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *