“ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ” ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Τα σκυλάκια και οι γατούλες που φροντίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, στο Άλσος ξεσπιτώνονται...

Τα σκυλάκια και οι γατούλες που φροντίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, στο Άλσος ξεσπιτώνονται…

Πρέπει μέχρι το τέλος του μηνός να έχουν φύγει από κει, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου. Εν τω μεταξύ δεν έχει βρεθεί λύση στέγασης σε άλλο χώρο, οπότε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας καλεί σε υπογραφές διαμαρτυρίας ώστε να δοθεί παράταση μέχρι να βρεθεί χώρος να μεταφερθούν τα ζωάκια που φροντίζει.

“Ξεσπιτωνόμαστε! Ξαφνικά μάθαμε ότι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας εκδιώκεται από το Άλσος στις 31/1.
Η πανσιόν δεν είναι λύση. Ο χώρος στον οποίο υπάρχει η σκέψη να μεταφερθούμε, χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ετοιμαστεί. Ζητάμε να μας δοθεί ο χρόνος αυτός. Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα να εξακολουθήσουμε να διαχειριζόμαστε τα ζώα που φροντίζουμε, τα «δύσκολα», που εμπιστεύονται μόνο έναν εθελοντή, τα κακοποιημένα, τα άρρωστα, τα εγκαταλειμμένα.
Στον αγώνα μας αυτό, σας χρειαζόμαστε όλους. Ενώστε τη φωνή σας με τη δική μας.
Ζητάμε λίγο χρόνο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας σε όφελος των ζώων και της πόλης μας”.

Αν θέλετε να υπογράψετε την παράταση παραμονής  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Τα σκυλάκια και οι γατούλες που φροντίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, στο Άλσος ξεσπιτώνονται...

 

 

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

“Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ο Δήμος έχει την υποχρέωση να προγραμματίσει εντός των επόμενων ημερών την άμεση μετεγκατάσταση του φιλοζωικού συλλόγου της πόλης μας διότι ο χώρος εντός του άλσους που φιλοξενούνται έως σήμερα οι μικροί μας φίλοι έχει δυστυχώς κριθεί παράνομος από τις αρμόδιες αρχές.

Παρά το εξαιρετικό έργο που επιτελείται εδώ και πολλά χρόνια από τα μέλη του συλλόγου αλλά και από εθελοντές συμπολίτες μας, τόσο ο φιλοζωικός σύλλογος όσο και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, έχουν δεχθεί αλλεπάλληλα έγγραφα από την Πολιτεία και το Δασαρχείο που ειδοποιούν για την αμετάκλητη και άμεσα εκτελεστή απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών στις 23/01/2019 (αριθμ. απόφ. 99/2019) που μας υποχρεώνει να απομακρύνουμε έως τις 31/01 την εν λόγω εγκατάσταση από το άλσος μας.

Εάν δεν το πράξουμε η επιβολή υπέρογκου προστίμου στο οποίο ο Δήμος μας θα αδυνατεί να ανταπεξέλθει, είναι δεδομένη.

Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με τον φιλοζωικό σύλλογο της πόλης μας βρισκόμαστε στην διαδικασία εύρεσης και διαμόρφωσης νέου χώρου εγκατάστασης των αδέσποτων φίλων μας.

Για την ομαλή όμως μετάβαση στη νέα εγκατάσταση η οποία όπως γίνεται αντιληπτό απαιτεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα καθώς και για την υποβοήθηση του έργου του φιλοζωικού συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, καλούμε τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν να βρουν τον καλύτερό τους φίλο, υιοθετώντας ένα αδέσποτο από το άλσος της πόλης μας.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί!

Πληροφορίες στα τηλ.: 2132049003, 004 (γραφείο Δημάρχου) “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *