ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ- ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ

Βρέθηκε στην λεωφόρο Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, έξω από γνωστό κατάστημα χθες το πρωί.

Όλη μέρα έμεινε στο ίδιο σημείο σαν να περίμενε…

Είναι αρσενικός, χωρίς microchip, φοράει πνίχτη και δεν φεύγει από το συγκεκριμένο σημείο.

Οι ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ Χαλανδρίου ενημερώνουν με σημερινή τους ανάρτηση:

“Εθελόντριά μας επισκέφθηκε το σημείο εχθές το απόγευμα με την κόρη της. Ο σκυλάκος ήταν φιλικότατος με την κόρη της. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να τον προσεγγίσει, καθώς ήταν επιφυλακτικός. Μόλις η μικρή τον πλησίασε, άρχισε να τη γλύφει και ήταν απόλυτα δεκτικός. Ενδεχομένως να τον είχε οικογένεια με παιδιά.

Βρέθηκε στην λεωφόρο Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, έξω από γνωστό κατάστημα χθες το πρωί.

Μεταφέρθηκε στο σπίτι κοπέλας που προσφέρθηκε να το φιλοξενήσει για λίγες μέρες, καθώς από το πρωί ήταν στο ίδιο σημείο και δεν είχε σηκωθεί για κανένα λόγο.

Η κοπέλα που τον φιλοξενεί τον έβγαλε βόλτα και φάνηκε ότι κρατιόταν ενδεχομένως και από την ώρα που τον άφησαν εκεί. Δυστυχώς όμως δεν έχει μάθει να ζει με αλλά σκυλιά και εκδηλώνει μια επιφυλακτικότητα. Με τους ανθρώπους είναι πολύ φιλικός και ήρεμος. Είναι ψηλός και αρκετά αδύνατος.

Το γεγονός ότι δεν τον έχει αναζητήσει κανείς ακόμα μας κάνει να πιστεύουμε ότι τον άφησαν με αυτοκίνητο στο σημείο εκείνο επίτηδες και με εντολή ώστε να μην τους ακολουθήσει.

Εάν πραγματικά ισχύει αυτό, είναι πολύ λυπηρό για το ίδιο το ζώο που περίμενε ώρες στο ίδιο σημείο το αφεντικό του…

Θα τσιπαριστει, θα εμβολιαστεί, θα στειρωθεί και θα προωθηθεί για υιοθεσία. Μέχρι όμως να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να βρεθεί κάποιος χώρος φιλοξενίας (ένας κήπος, κλπ.). Θα δοθεί τροφή για τη φιλοξενία. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο που εδώ και καιρό σας γράφουμε μέσω των αναρτήσεων.

Έχουμε εξαντληθεί ψυχικά και οικονομικά. Δεν υπάρχει χώρος φιλοξενίας πλέον, μετά την τελευταία άφιξη και του γαλανομάτα. Τα κουτάβια ακόμα ψάχνουν σπίτι και φιλοξενούνται. Η Λορελαι βρίσκεται ακόμα σε πανσιόν το κόστος της οποίας καλύπτει φίλη του συλλόγου. Και φυσικά υπάρχουν ακόμα δεκάδες που βρίσκονται σε χώρους μελών και εθελοντών και περιμένουν να υιοθετηθούν.

Ψάχνουμε κάποιον που μπορεί να τον φιλοξενήσει ή να αναλάβει το κόστος της διαμονής του σε χώρο της επιλογής του.

Η βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε πλέον ειναι μόνο τα παραπάνω. Λυπούμαστε πολύ, ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και προσδοκούμε σε οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε.

Τηλ. επικοινωνίας: 697 369 8750″

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *