ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΚΛΕΙΝΕΙ, ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ “Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ”

Κλειστό για δύο ημέρες το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο «Ν. Πέρκιζας» λόγω κρούσματος κορονοϊού.

Κλειστό για δύο ημέρες το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο «Ν. Πέρκιζας» λόγω κρούσματος κορονοϊού.

Η δ/νση  Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει ότι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε αθλήτρια αθλητικού συλλόγου της πόλης.

Σήμερα θα γίνει απολύμανση του χώρου και οι αθλητές/τριες της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ Covid-19.

Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα ανοιχτά γήπεδα και το κολυμβητήριο του «Ν. Πέρκιζας» θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χάρης Μαυρουδής διαβεβαιώνει ότι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου τηρούνται αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα από τις υγειονομικές αρχές πρωτόκολλα ασφαλείας, τονίζει ωστόσο ότι με βάση το ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων που καταγράφεται στην Αττική θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν κρούσματα και στην πόλη μας.

Καλεί δε εκ νέους τους αθλητικούς συλλόγους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου να τηρούν απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν λάβει από το Δήμο και τις ομοσπονδίες τους, για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους.

Απευθύνει τέλος έκκληση και στους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στις προπονήσεις να μην συνωστίζονται έξω από τους αθλητικούς χώρους και σε όλους τους αθλούμενους να τηρούν κατά την προέλευση και διαμονή τους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που έχει εκδώσει η δ/νση Αθλητισμού.

«Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας. Η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητα» υπογραμμίζει ο κ. Μαυρουδής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *