ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Παρουσία του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου και του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργου Πατούλη, οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Ε., δημοσιογράφοι και τεχνικοί, θα αναμετρηθούν σε αγώνες μπάσκετ, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου 2018, τους τελικούς αγώνες για την ανάδειξη του Πρωταθλητή και του Κυπελλούχου του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Παράλληλα, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί και ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ της Μικτής Τύπου και της ομάδας μπάσκετ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.  

Η φετινή διοργάνωση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα παρευρεθεί και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Final Four, το Σάββατο είναι προγραμματισμένα στις 11:00 ο διαγωνισμός τριπόντων, στις 12:00 ο πρώτος ημιτελικός του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων DPG Group – ΣΚΑΙ και στις 14:00 ο δεύτερος ημιτελικός του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΝΤΕΝΝΑ – ALPHA.

Την Κυριακή στις 10:00  θα γίνει ο Τελικός του Κυπέλλου όπου θα αναμετρηθούν οι ομάδες STAR – 24 MEDIA, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και στις 14:00 ο Τελικός του Πρωταθλήματος.

Για άλλη μια χρονιά οι τελικοί του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μ.Μ.Ε. πραγματοποιούνται με την πολύτιμη στήριξη του ΕΣΑΚΕ, της Βίκος ΑΕ και του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:
«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας μέσα και από αυτή την αθλητική διοργάνωση, με στόχο να συνδράμουμε το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη τη στήριξή της.
Προσφέρουμε
τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έξω από το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *