ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

“Το Σάββατο 4/3/2017 στην “Κοινωνία των Πολιτών”, (Ολύμπου 42, Βριλήσσια, ώρα 18.00) έχουμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας τη sensei (teacher) Φαίη Μητρούδη, κάτοχο 1ου Dan, σε ένα δίωρο σεμινάριο πολεμικών τεχνών για όλους.

Γυμναστείτε μαζί μας, και πάρτε μια γεύση από τις δύο αρχαιότερες Γιαπωνέζικες πολεμικές τέχνες που είναι το Ninjutsu και το Kyokushin Kai Karate.

To Ninjutsu είναι μια πολύ παλιά πολεμική τέχνη, που εμφανίστηκε πριν περίπου 1.500 χρόνια στην εμπόλεμη μεσαιωνική περίοδο της φεουδαρχικής Ιαπωνίας. Έχει σαν περιεχόμενο τεχνικές τόσο της άοπλης όσο και της ένοπλης μάχης.

To Ninjutsu δεν είναι απλά μια μυστική πολεμική τέχνη που εξασφαλίζει μια ασυνήθιστα καλή αυτοάμυνα, αλλά σχετίζεται άμεσα με θέματα φιλοσοφίας και θρησκείας. Είναι τρόπος ζωής και καθοδήγηση στη θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων, με σκοπό την χάραξη εκείνου του δρόμου, ο οποίος οδηγεί στην ειρηνική και αρμονική συνύπαρξη με την φύση και τον εαυτό μας..

Το Kyokushin Kai Karate συχνά αναφέρεται ως το «πιο ισχυρό καράτε», αλλά κυρίως ως μία εξαιρετική μέθοδο εκπαίδευσης του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος και ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο αυτοάμυνας.

Η Φαίη Μητρούδη μέσα από τεχνικές χαλάρωσης, βελτίωσης στάσης του σώματος, βασικής ισορροπίας κλπ. θα μας εισάγει στον κόσμο αυτών των πολεμικών τεχνών.

Για να συμμετέχετε, δηλώστε συμμετοχή στο mail της “Κοινωνίας των Πολιτών” vrilissiakoinoniapoliton@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.
Φορέστε τα αθλητικά σας, φέρτε ένα στρωματάκι γυμναστικής μαζί σας και σας περιμένουμε!
Είσοδος Ελεύθερη

*To σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και μπορούν όλοι να το παρακολουθήσουν, εκτός από όσους αντιμετωπίζουν καρδιολογικά προβλήματα ή προβλήματα στις αρθρώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *