ΒΡΑΧΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο “ΒΡΑΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ” ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Παρά το… χειμωνιάτικο τοπίο και τη βροχή ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του συλλόγου “Βράχος Βριλησσού” και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών των Μελισσίων έγινε κανονικά, το περασμένο Σάββατο, στο γήπεδο του Χαλανδρίου.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας έγινε για καλό σκοπό αφού μαζεύτηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Για την ιστορία, να πούμε ότι ο αγώνας έληξε με 4-0 υπέρ του “Βράχου Βριλησσού”, αν και στον αγώνα της Αλληλεγγύης αναδείχτηκαν Νικήτριες και οι Δυο Ομάδες.

Παρά το... χειμωνιάτικο τοπίο και τη βροχή ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του συλλόγου "Βράχος Βριλησσού" και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών των Μελισσίων έγινε κανονικά, το περασμένο Σάββατο, στο γήπεδο του Χαλανδρίου.

“Ευχαριστούμε τον σύλλογο “Βράχο Βριλησσού” για τον αγώνα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας”, αναφέρεται στο Βριλήσσια-Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, και συνεχίζει:

“Πιστεύουν και εκείνοι ότι η Αλληλεγγύη πρέπει να γίνεται πράξη με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να ευαισθητοποιούνται όλοι και να δίνεται το παράδειγμα στους νεώτερους, όχι ως ελεημοσύνη, περιοδικά μέσω χρημάτων αλλά ώς πράξη από τον άνθρωπο για τον συνάνθρωπο. Μόνο έτσι η κοινωνία μας θα διατηρηθεί ανθρώπινη και θα γίνει καλύτερη.
Συγχαρητήρια κ.Κεχαγιά σε σας και σε όλη την ομάδα αλλά και στους συνεργάτες σας”.

Από την πλευρά του ο κ. Αργύρης Κεχαγιάς, πρόεδρος του  συλλόγου “Βράχος Βριλησσού” αναφέρει:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παραβρέθηκαν στην όμορφη Εκδήλωση Αλληλεγγύης του “Βράχου Βριλησσού”, που έγινε στο γήπεδο Χαλανδρίου για τη στήριξη του ΟΚΠΑ Βριλησσίων.
Ιδιαίτερα την κα Ιωάννα Κυρίτση για την υποστήριξή της στην εκδήλωση, την πρόεδρο του ΟΚΠΑ κα Βούλα Αρσένη, τον κ. Κωστούλα, μέλος του ΔΣ του ΟΚΠΑ, τον πρώην δήμαρχο κ. Ιωαννίδη και την πρόεδρο του συλλόγου “Η Αλληλεγγύη” κα Νατάσσα Φριτάκη, για την παρουσία τους. Επίσης όλους όσους πρόσφεραν τρόφιμα και παρά τις δύσκολες συνθήκες μας τίμησαν”.

Παρά το... χειμωνιάτικο τοπίο και τη βροχή ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του συλλόγου "Βράχος Βριλησσού" και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών των Μελισσίων έγινε κανονικά, το περασμένο Σάββατο, στο γήπεδο του Χαλανδρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *