ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ CAMP ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Θερινό Camp διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, προκειμένου να περάσουν την περίοδο των διακοπών τους ευχάριστα και δημιουργικά, αποκτώντας νέες γνώσεις και νέες εμπειρίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου:

Το Camp του Δήμου Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου  κ. Γιώργου Πατούλη από εφέτος εμπλουτίζεται και παρέχει νέα ερεθίσματα στα παιδιά στον τομέα του πολιτισμού.

Θερινό Camp διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, προκειμένου να περάσουν την περίοδο των διακοπών τους ευχάριστα και δημιουργικά, αποκτώντας νέες γνώσεις και νέες εμπειρίες.

Το θεατρικό παιχνίδι, το σκάκι, η τέχνη της φωτογραφίας και η μουσική προπαιδεία θα βρεθούν στο επίκεντρο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων μαζί με τις αθλητικές δράσεις και τα αγωνίσματα.

Γυμναστική, Ρυθμική, Παραδοσιακοί Χοροί, Παιδική Zumba, Κολύμβηση, Τένις, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, αλλά και η θεωρία των αθλημάτων, θα διδάξουν στα παιδιά να αγαπούν το παιχνίδι και το αθλητισμό, καθώς  επίσης τις αρχές και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους.

Όλες οι δραστηριότητες ακολουθούν ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και δασκάλων, μέσα σ’ ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλα τα παιδιά σημειώνει:
«Επιδίωξή μας είναι όλα τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν ευχαρίστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών τους, να παίξουν, να γνωρίσουν νέους φίλους και νέες εμπειρίες.
Αναβαθμίζουμε το Αθλητικό Camp του Δήμου μας με πολιτιστικά δρώμενα, διατηρώντας για 7η συνεχή χρονιά την υψηλή ποιότητα, με το ίδιο χαμηλό κόστος συμμετοχής, συναισθανόμενοι τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Στηρίζουμε με αυτόν τον τρόπο στην πράξη τις οικογένειες της πόλης μας και προσφέρουμε χαρά και αισιοδοξία στους μικρούς μας φίλους.»    

Οι εγγραφές στο 15ο Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp συνεχίζονται στο Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου ( Δημοτικό Κολυμβητήριο, Αναξαγόρα & Κυπρίων Αγωνιστών).

Οι περίοδοι του Camp είναι οι εξής:
-Α’ περίοδος: από 19/6 – 30/6
-Β’ περίοδος: από 3/7-14/7
-Γ’ περίοδος: 17/7-28/7

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-61.07.650, 651.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *