ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Ο Δήμος Πεντέλης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει βανδαλισμούς στο Πυροφυλάκιο του Προφήτη Ηλία της Νέας Πεντέλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Διαπιστώθηκε σε συνέχεια καταγγελιών και μετά από αυτοψία μας, ότι νεαρά άτομα επισκέπτονται νυκτερινές κυρίως ώρες το πυροφυλάκειο θέματος και προκαλούν βανδαλισμούς εισερχόμενοι στο χώρο του πυροφυλακείου ή ανερχόμενοι επί της οροφής του.   Η κατάσταση αυτή εκτός του ότι είναι φθορά δημόσιας ιδιοκτησίας, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους πτώσης και ατυχήματος για τα νεαρά άτομα που εισέρχονται στο πυροφυλάκειο και την οροφή του.  Σε συνέχεια των ανωτέρω:

α. Ο Τοπικός Αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, να μεριμνήσει άμεσα για την φυσική απαγόρευση εισόδου στο πυροφυλάκειο (σκάλα και κουβούκλιο) με όποια τεχνική επέμβαση κρίνει απαραίτητη.

β. Η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου να συντάξει μελέτη αποκατάστασης των ζημιών και να προωθήσει την υλοποίησή της το δυνατόν συντομότερο με δεδομένο ότι από 1η Μάϊου αρχίζει η αντιπυρική περίοδος

Παρακαλείται το Α.Τ. Πεντέλης προς το οποίο κοινοποιείται το παρόν να εντάξει στις περιπολίες του τον έλεγχο του πυροφυλακείου και του πέριξ χώρου.
Το παρόν να κοινοποιηθεί στις ιστοσελίδες του Δήμου και του Δημάρχου για γνώση των πολιτών του κινδύνου σοβαρού ατυχήματος για τα παιδιά που εισέρχονται στο χώρο θέματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *