“ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ” ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΡΚΕΙ… ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΗΝ... ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΗΝ… ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ !

Σε πεζοπορία καλούν τους πολίτες οι Δήμοι Αμαρουσίου και Κηφισιάς, στο κτήμα Συγγρού την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10 π.μ.

Προφανώς αυτή η δράση πεζοπορίας με σκοπό την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος δεν απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται, που σπουδάζουν κλπ κλπ. Αλλιώς θα φρόντιζαν να γίνει σε κάποια αργία. Αλλά “προσπαθούμε με κάθε τρόπο να μυήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Αν πάλι ήταν μόνο για τους μαθητές των σχολείων τότε η ανοιχτή πρόσκληση σε συμπολίτες είναι εκ του περισσού!

Εν πάσει περιπτώσει παραθέτουμε την ανακοίνωση:

“Περπατάμε και Αθλούμαστε:
Περιβαλλοντικός Περίπατος στο Κτήμα Συγγρού από τον Σ.Π.Α.Π, τους Δήμους Κηφισιάς και Αμαρουσίου, το ΙΓΕ σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Περπατάμε και αθλούμαστε είναι το σύνθημα δράσης πεζοπορίας με τη συμμετοχή πολιτών.

Περιβαλλοντικός Περίπατος στο Κτήμα Συγγρού από τον Σ.Π.Α.Π, τους Δήμους Κηφισιάς και Αμαρουσίου, το ΙΓΕ σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε

Περπατάμε και αθλούμαστε είναι το σύνθημα δράσης πεζοπορίας με τη συμμετοχή πολιτών, εθελοντών και μαθητών που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), οι Δήμοι Κηφισιάς και Αμαρουσίου και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.), σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», στο Κτήμα Συγγρού, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10 π.μ.

Ο Περιβαλλοντικός Περίπατος θα ξεκινήσει μπροστά από την είσοδο των εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών και θα συμμετέχουν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, φίλοι του Δάσους, περιπατητές, εθελοντές και μαθητές σχολείων.

Περπατάμε και αθλούμαστε σε μια κυκλική διαδρομή στο καταπράσινο κτήμα που βρίσκεται στα όρια των δήμων Κηφισιάς και Αμαρουσίου. Η πεζοπορική διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι σχετικά εύκολη (κατηγορίας δυσκολίας 1) και μπορούν να λάβουν μέρος ακόμα και αρχάριοι.

Παράλληλα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να μυήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, αλλά κυρίως τις νέες γενιές στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δέντρων μεταφέροντας τους παράλληλα την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγίες πρόσβασης:

Σημείο συνάντησης: Είσοδος των εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Λεωφόρος Κηφισίας 182 στο Μαρούσι ώρα 10 π.μ.
Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2106131461 & 2108033622”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *