ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΣΕ 153 ΠΡΟΝΗΠΙΑ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο έλεγχος οπτικής οξύτητας, που πραγματοποίησε το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, στο πλαίσιο προγράμματος οφθαλμολογικής πρόληψης.

153 προνήπια εξετάστηκαν από εθελοντές οφθαλμιάτρους του Πολυιατρείου στο χώρο των Παιδικών Σταθμών, κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων τους και τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας.

Υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένης Λέκκα –Καλαντζάκη  το πρόγραμμα υλοποίησαν εθελοντικά οι οφθαλμίατροι  Γιούλα Μπάρλα και Μιχάλης Μητσώνης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού», που προσέφερε την κινητή οφθαλμολογική μονάδα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές γιατρούς του Δημοτικού Πολυιατρείου και το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη σημαντική προσφορά τους στην υλοποίηση του προγράμματος οφθαλμολογικής πρόληψης στα παιδιά, καθώς και το προσωπικό των δομών του Δήμου  Αμαρουσίου, τονίζοντας ότι « η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος υποστηρίζει το στόχο μας που είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση τυχόν οφθαλμολογικών προβλημάτων από τη νεαρή ηλικία, αλλά και η ευαισθητοποίηση των γονιών σε θέματα ελέγχου της οφθαλμολογικής υγείας των παιδιών.»             

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *