ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Χωρίς να βεβαιωθούν παραβάσεις στα σχολεία των ανωτέρω Δήμων αλλά με πολλές συστάσεις, προχωρά ο έλεγχος σε κυλικεία σχολείων όλων των βαθμίδων, δημόσια και ιδιωτικά, από την Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της:

“Με υγειονομικούς ελέγχους, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε σχολικές εγκαταστάσεις όλων των βαθμίδων και όλων των κατηγοριών, συνεχίζεται η προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής για τη διασφάλιση των κανόνων υγιεινής.

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους κύριους, βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους και κυλικεία, ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων και βρεφονηπιακών– παιδικών σταθμών, που βρίσκονται στην περιοχή αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα κυλικεία των σχολείων, στις καντίνες (σταθερές) και τους χώρους εστίασης εντός των σχολικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση των κανόνων των σχετικών υγειονομικών διατάξεων.

Τονίζεται ότι, περιοδικοί έλεγχοι γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας του σχολικού πληθυσμού. Ελέγχεται τέλος, η αυστηρή εφαρμογή της απαγόρευσης του καπνίσματος”.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων σε σχολεία των Δήμων Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Κηφισιάς, Πεντέλης και Χαλανδρίου είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *