Οι ετοιμασίες για τη σημερινή 16/9 “Γιορτή Ρακής” της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων στο πάρκο της πρώην Ναυτικής Βάσης

"Είμαστε σχεδόν έτοιμοι και σας περιμένουμε σήμερα το βραδάκι δηλώνουν οι διοργανωτές (Ένωση Κρητών Βριλησσίων) της "Γιορτής Ρακής" που γίνεται σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Μαρία Κάλλας, πρώην Ναυτική Βάση, στα Βριλήσσια.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη σημερινή μεγάλη Κρητική βραδιά στα Βριλήσσια.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη σημερινή μεγάλη Κρητική βραδιά στα Βριλήσσια. "Είμαστε σχεδόν έτοιμοι και σας περιμένουμε σήμερα το βραδάκι δηλώνουν οι διοργανωτές (Ένωση Κρητών Βριλησσίων) της "Γιορτής Ρακής" που γίνεται σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Μαρία Κάλλας, πρώην Ναυτική Βάση, στα Βριλήσσια.

“Είμαστε σχεδόν έτοιμοι και σας περιμένουμε σήμερα το βραδάκι δηλώνουν οι διοργανωτές (Ένωση Κρητών Βριλησσίων) της “Γιορτής Ρακής” που γίνεται σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Μαρία Κάλλας, πρώην Ναυτική Βάση, στα Βριλήσσια. Μια μεγάλη Κρητική βραδιά για όλους τους Κρήτες (και όχι μόνο)…

Και για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες…

Η βραδιά ξεκινά στις 7.30 και η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με φαγητό (παιδιά έως 10 ετών δωρεάν) και φυσικά “ζωντανή” μουσική με τους Φραντζεσκάκη και Στρατάκη.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, καθ´ υπόδειξη των αρμοδίων.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ για τις 16 Σεπτεμβρίου στη γιορτή Ρακής, σύμφωνα με τους διοργανωτές:
Ανεβαίνοντας την Πεντέλης και περνώντας το πάρκο Μαρία Κάλλας πρώην Ναυτική Βάση στα δεξιά μας και μετά την Αναπαύσεως, βλέπουμε τον φούρνο “Απολλώνιον” (στην οδό Βορείου Ηπείρου) στρίβουμε δεξιά και κάπου εκεί υπάρχει ένα ανοικτό οικόπεδο, που μπορεί για μια βραδιά, να φιλοξενήσει αρκετά αυτοκίνητα, αν δεν βρούμε εύκολα να παρκάρουμε πιο κοντά στο πάρκο. Είναι το σημείο με το γαλάζιο στη φωτογραφία.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ μας, φαίνεται στο σημείο στην Λεωφόρο Πεντέλης και Καλλιανίου, με το κόκκινο χρώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *