ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ξεκινάει η λειτουργία Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού για πρώτη φορά στο Δήμο Βριλησσίων.

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, εντάσσει στα τμήματα των Παιδικών Δημοτικών του σταθμών για πρώτη φορά και Βρεφονηπιακό σταθμό δυναμικής 24 παιδιών, ηλικίας 1,5 ετών έως 2,5 ετών.

Α’ Βρεφονηπιακός-Παιδικός Σταθμός: Εθνικής Αντιστάσεως 113

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα οι εργαζόμενες μητέρες, θα λειτουργήσει πρώτα ένα τμήμα των 12 νηπίων, ενώ το δεύτερο τμήμα θα λειτουργήσει το αργότερο ως το τέλος του έτους.

Τα νέα τμήματα είναι ένας σύγχρονος χώρος αγωγής και διαμονής για τα παιδιά βρεφικής ηλικίας, αποτελεί σημαντική κοινωνική παροχή για νέα ζευγάρια που θα μπορούν να αφήσουν σε ασφαλές μέρος τα παιδιά τους και να εργαστούν καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της οικογένειας.

Αποτελεί σημαντικό στήριγμα για τις εργαζόμενες μητέρες, αλλά και προθάλαμο κοινωνικοποίησης τω παιδιών τους  και της εισαγωγής τους στη μάθηση και τη γνώση μέσα από τα εκπαιδευτικά παιγνίδια και την εκπαιδευτική αγωγή προετοιμασίας τους για τους παιδικούς σταθμούς αργότερα.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή των νηπίων ηλικίας 1,5 -2,5 ετών  για τη σχολική χρονιά 2017-2018 θα ξεκινήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 και θα διαρκέσουν έως τις 13 Οκτωβρίου 2017.

Έντυπα αιτήσεων θα βρίσκονται αναρτημένα στο site του Δήμου (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και στις παρακάτω δομές:

α) τον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό – Εθνικής Αντιστάσεως 113

β) τα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ Ο.Κ.Π.Α.Δ.Β – Λ.Πεντέλης 62, ισόγειο, τηλ.2108100224.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στον Α΄ Βρεφονηπιακό Δημοτικό Σταθμό Εθν.Αντιστάσεως 113, από ώρα 08.00-13.00 (εργάσιμες ημέρες)

Τα κριτήρια ένταξης στο Βρεφονηπιακό Σταθμό, παραμένουν τα ίδια που ισχύουν και για τους παιδικούς σταθμούς

Σε περίπτωση ύπαρξης μεγάλου αριθμού αιτήσεων που καλύπτουν όλες τις προϋποθέσεις, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *