Αντάμωμα Αγάπης στον Άγιο Αντώνιο Βριλησσίων Χαλανδρίου με Γλυκερία και εδέσματα της Αντιόχειας- Είσοδος ελεύθερη

Η ενορία του Αγίου Αντωνίου Χαλανδρίου- Βριλησσίων, κάθε χρόνο πραγματοποιεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με τον τίτλο «Αντάμωμα Αγάπης».

Η ενορία του Αγίου Αντωνίου Χαλανδρίου- Βριλησσίων, κάθε χρόνο πραγματοποιεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με τον τίτλο «Αντάμωμα Αγάπης».

Σκοπός τής εν λόγω εκδήλωσης είναι η καλλιέργεια και η ανάπτυξη του πνεύματος και του πολιτισμού στην ενορία μας, σε συνεργασία με πολλούς τοπικούς φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Η φετινή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί δίπλα στον χώρο του οικοπέδου του Ναού στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 07:00 μ.μ., προκειμένου να ενισχυθεί συν τοις άλλοις, το ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο της ενορίας, συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Αττικής και τη συμμετοχή τής μεγάλης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας Γλυκερίας.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας της Τουρκίας και ειδικά στους Ρωμιούς της Αντιόχειας, που επλήγησαν από τον πρόσφατο μεγάλο φονικό σεισμό των 7,5 ρίχτερ.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος επίσης μουσικοί και ιεροψάλτες από την Αντιόχεια, που θα έρθουν επί τούτω από την Αντιόχεια, οι μαθητές του Μουσικού Διδασκαλείου της ενορίας μας καθώς και η παιδική χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που είναι αφιερωμένη στην «Πληγωμένη Αντιόχεια» θα προσφερθούν Αντιοχειανά εδέσματα από Αντιοχείς σεφ προς ενίσχυση της προσπάθειάς μας αυτής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *