ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ CINE ΔΡΑΣΗ, ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Στο ίδιο όπως πάντα φιλικό, δημοκρατικό και δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απρίλη η εκλογοαπολογιστική ΓΣ του Cine-Δράση.

Όλοι, ανεξαιρέτως, οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν πλούσιο προβληματισμό που αφορούσε τόσο το πεπραγμένα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, όσο  και προτάσεις για δράσεις και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναπτυχθούν στην   επόμενη διετία.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν  ότι η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων πρέπει να συνεχίσει να  κινείται στην κατεύθυνση που ακολουθεί μέχρι σήμερα, εντείνοντας όμως τους ρυθμούς της ώστε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις   απαιτήσεις των καιρών.

Η ΓΣ ολοκληρώθηκε με την ομόφωνη έγκριση των  απολογισμών δράσης και  οικονομικών και την εκλογή της νέας διοίκησης του φορέα. Στη συνέχεια άρχισε η ψηφοφορία και μέχρι να ολοκληρωθεί η εκλογή γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα, συζητώντας χαλαρά πια, όλα όσα, ασήμαντα ή σημαντικά,  μας απασχολούν.

Το νέο ΔΣ, εμπλουτίστηκε με καινούρια άτομα, και  στην πρώτη του συνεδρίαση, την Τετάρτη 25 Απριλίου, συγκροτήθηκε σε σώμα κατανέμοντας τις αρμοδιότητες  που ορίζονται από το καταστατικό  ως εξής

-Πρόεδρος: Παπαχριστοδούλου Μαρίνα

-Αντιπρόεδρος: Κρητικός Μάρκος

-Γενική Γραμματέας: Στίγκα Μαρία

Ταμίας: Τσίχλας Άγγελος

Τακτικά Μέλη: Ιωαννίδης Λεωνίδας, Μαλλίρη Βίκυ, Παπαπαναγοπούλου Βάλια

Αναπληρωματικά μέλη: Δούκας Χάρης, Κοντονίκα Άννα

Αποφάσισε επίσης να συνεδριάσει την Τετάρτη 9 Μαΐου με αντικείμενο τον ολοκληρωμένο καταμερισμό δουλειάς και την συγκρότηση πλήρους προγράμματος της επόμενης διετίας ενσωματώνοντας στο υπάρχον σχέδιο τις προτάσεις των μελών της ΓΣ.

 

Βριλήσσια 26.4.2018

Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Cine Δράση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *